Tag: studiojnë

Ja çfarë i ndodh pas 2 vitesh një 30-vjeçari që ka qenë infektuar me koronavirus

15/08/2020

Një grup mjekësh gjermanë po studiojnë pasojat afatgjata te pacientët me Covid-19. Sipas tyre edhe kur kalon lehtë, infektimi dëmton rëndë edhe te të rinjtë ... Read More

Njihuni me burrin që humbi këmbët, krahët dhe hundën e tij vetëm nga pështyma e qenit

28/09/2019

Shkencëtarët, të cilët po studiojnë njeriun që humbi këmbët, krahët, hundën dhe buzën e sipërme të tij kur pitbull-i e lëpiu, besojnë se kanë zbuluar ... Read More

Edmond Smajli nga Kosova, pilot në SHBA

28/02/2019

Shqiptarët vazhdojnë të jenë të suksesshëm në vendet ku studiojnë, punojnë dhe jetojnë. Ata janë shembull edhe të integrimit, por edhe punës së suksesshme. Njëri ... Read More