Tag: studimi

Shqetësuese, një e treta e të mbijetuarve të COVID-19 kanë probleme me trurin!

07/04/2021

Studimi i fundit ka nxjerrë të dhëna shqetësuese për të infektuarit me COVID-19. Së paku një nga tre persona të infektuar me coronavirus kanë probleme ... Read More

Studimi i ri: Vitamina C dhe zinku nuk i zvogëlojnë simptomat e COVID-19

13/02/2021

Vitamina C dhe zinku nuk i zvogëlojnë simptomat e COVID-19, tregon studimi i ri. A ndihmon vitamina C dhe zinku në luftimin e COVID-19? Ja ... Read More

Studimi anglez tregon që varianti i ri i virusit nuk shkakton sëmundje më të rëndë

30/12/2020

Sipas një studimi të organeve të shëndetit publik në Angli, varianti i ri i koronavirusit nuk duket se shkakton sëmundje më të rëndë te personat ... Read More

Studimi thotë se maskat plastike nuk iu mbrojnë nga Covid-19

09/12/2020

Maskat plastike nuk iu mbrojnë nga Covid-19, thotë studimi. Përdorimi i këtyre maskave ka rezultuar të jetë i padobishëm thonë ekspertët. Kjo maskë është duke ... Read More

Lajme aspak të mira nga studimi i ri rreth Covid-19

28/11/2020

Studimi i ri zbulon detaje rreth Covid-19. Një studim doli në përfundimin se Covid-19 dhe sëmundjet e lidhura me të mund të shkaktojnë probleme shëndetësore. ... Read More

Meshkujt e gjatë tradhëtojnë më shumë

27/11/2020

Keni një partner mbi 1.70 të gjatë? Sipas një studimi të ri, ai ka dyfish më shumë gjasa të tradhëtojë sesa dikush që është nën ... Read More

Alarm për teprimin e kafes, studimi amerikan thotë…

27/11/2020

Sipas një studimi të drejtuar nga Laura Juliano e “American University” pirja e disa kafeve në ditë dëmton shëndetin. “Kjo mund të jetë diçka që ... Read More

Ku përhapet koronavirusi më së shumti, e zbulon studimi i ri

15/11/2020

Studimi zbulon se ku përhapet koronavirusi më së shumti. Një nga gjërat kryesore në krijimin e një strategjie për të luftuar COVID-19 dhe përcaktimin e ... Read More

Studim: Koronavirusi është bërë dhjetë herë më ngjitës se në fillim

15/11/2020

Sipas një studimi amerikan, koronavirusi që i ka përfshirë Evropën dhe pjesën tjetër të botës perëndimore është më ngjitëse, sepse tash nuk ndahet aq shpesh ... Read More

E thotë studimi: Ja sa kohë pas infeksionit vazhdon njeriu të jetë imun

28/10/2020

Studimi i ri tregon sa kohë pas infeksionit vazhdon njeriu të jetë imun. Çështja e imunitetit e ka shoqëruar pandeminë e Coronës që në orët ... Read More

Dalin detaje të reja rreth Covid-19

23/10/2020

Studimi i ri hedh në dritë të reja rreth Covid-19. Një studim i ri tregon se pas një të ftohure personi mund të jetë më ... Read More

Covid 19 po sjellë pasoja të reja, paralajmërohet se fëmijët e ardhshëm do të lindin me peshë më të ulët

19/08/2020

Gjatë një studimi të bërë disa shkëncëtarë dolën në përfundimin se stresi kronik i shkaktuar nga pandemia mund të çojë drejt një vale të bebeve ... Read More