Tag: Strugë

Në Shqipëri kirurgët të infektuar me fruth bëjnë operacione

21/05/2019

Fiks Fare denoncoi me zë dhe figurë se si kirurgët e Spitalit të Përgjithshëm në Strugë, edhe pse të infektuar me fruth, kanë bërë operacione. ... Read More

Fruthi, shënohen raste të reja në Strugë

08/04/2019

S A 2019-04-08T16:00:27+02:00 Në Strugë vetëm për disa ditë janë shënuar tetë raste të reja të të prekurve nga fruthi. Me këtë, numri i përgjithshëm ... Read More

Strugë, peshq të ngordhur në shtratin e lumit Drini i Zi

07/04/2019

Alsat 2019-04-07T18:21:10+02:00 Peshq të ngordhur në shtratin e lumit Drini i Zi në Strugë. Në disa vende ku nuk ka ujë, ka peshq të vegjël ... Read More

Shkatërrimi i kallamit, OJQ-të duan të jenë pjesë e inspektimit

07/04/2019

Alsat 2019-04-07T17:28:09+02:00 Qytetarë dhe aktivistë për mbrojtjen e mjedisit në Strugë kërkojnë të përfshihen në procesin e inspektimeve në bregun e liqenit. Ata nuk besojnë ... Read More

Strugë-Ohër, ulet numri i të kyçurve ilegalisht në rrjetin e ujësjellësit

31/03/2019

Alsat 2019-03-31T14:10:21+02:00 Qytetarë të pandërgjegjshëm në mënyrë ilegale kyçen në rrjetet e ujësjellësit në Strugë dhe Ohër dhe në këtë mënyrë vjedhin ujë nga rrjeti ... Read More

Sërish zjarr në Strugë

28/03/2019

Alsat 2019-03-28T20:38:49+01:00 Sonte përsëri ka shpërthyer zjarr në Strugë në drejtim të fshatit Kalishtë. Por sipas deklaratave të qytetarëve, ky zjarr nuk përfshin pjesën e ... Read More

Struga shpall epideminë e fruthit, numri i të prekurve arrin në 24

26/03/2019

26 Mars 2019 / 14:56 Për shkak të rritjes së numrit të të prekurve në Strugë është shpallur epidemia e fruthit, njoftoi Qendra Rajonale e ... Read More

Strugë, shpallet epidemia e fruthit

26/03/2019

26 Mars 2019 / 13:11 Në Strugë është shpallur epidemia e fruthit, për shkak të numrit të madh të të infektuarve, informojnë nga Shëndeti Publik, ... Read More

Vazhdon djegia e kallameve në Strugë

25/03/2019

25 Mars 2019 / 15:10 Në Strugë nuk ka të ndalur djegia e kallameve dhe atë përgjatë bregut të liqenit, nga Struga deri në fshatin ... Read More

Ka filluar konventa e VMRO DPMNE-së në Strugë

16/02/2019

16 Shkurt 2019 / 13:10 Ka filluar konventa e VMRO-DPMNE-së në Strugë, ku pritet deri në mbrëmje që të zgjedhë kandidatin për president nga gjithsej ... Read More

VMRO-DPMNE, 9 kandidatë për president të vendit

16/02/2019

16 Shkurt 2019 / 8:36 VMRO-DPMNE sot në Konventën në Strugë pritet të zgjedh kandidatin për president për zgjedhjet presidenciale të 21 prillit në Maqedoninë ... Read More

Dëmtohet rëndë liqeni i Ohit, në Strugë digjen kallamet

15/02/2019

15 Shkurt 2019 / 23:15 Në bregun e Liqenit të Ohrit në rrugën Strugë – Kalishtë, po digjen kallamishtet, një nga pasuritë e rralla natyrore ... Read More