Tag: sportistë

Meta vlerëson pesë kampionë, rekordmenë dhe trajnerë të shquar të peshëngritjes shqiptare: Burim krenarie kombëtare

30/01/2021

Me anë të një ceremonie solemne, Presidenti i Republikës, Ilir Meta, vlerësoi sportistë dhe trajnerë të spikatur të peshëngritjes shqiptare, të cilët me rezultatet e ... Read More

5 karakteristikat e veçanta të të lindurve në muajin tetor

05/10/2019

Për tetorin kemi këto: 1.Me shumë gjasa do të jenë sportistë të mirë. Nëse bebushi yt vjen para Halloëeen-it, visheni si atlet, që ta përgatisni ... Read More

Një vit pas miratimit në Kuvend, Ligji për Sponsorizim në sport mbetet vetëm në letër

23/01/2019

Para një viti shumë sportistë i ishin gëzuar miratimit të një ligji që ka të bëjë me fushë-veprimtarinë e tyre. Kuvendi i Kosovës kishte miratuar ligjin ... Read More