Tag: shpeshti

Shprehitë që ndikojnë keq në veshka

17/12/2019

Dëmtimi i veshkave zakonisht nuk ndodh brenda natës.Është një proces gradual që më së shpeshti zhvillohet gjatë disa viteve, si rezultat i zakonit të dobët ... Read More

Nëse e shihni këtë shenjë në gisht, ju kërcënon sëmundja e rëndë e mushkërive

31/10/2019

Simptomat e kancerit të mushkërive, fatkeqësisht, më së shpeshti nuk shfaqen derisa sëmundja të mos përparojë, ndërkaq pakkush e di që kjo shenjë në gisht ... Read More

Anemia te fëmijët: Si ta identifikoni?

06/03/2019

Anemia më së shpeshti shfaqet në ditët e para të pranverës Anemia apo pagjakësia është zvogëlim i aftësive të gjakut që të transportojë oksigjenin, por ... Read More

Antibiotiku natyral: Forconi imunitetin me ndihmën e Aloe verës dhe shmangni gripin e ftohjen

04/03/2019

Ditëve të ftohta më së shpeshti paraqiten turfullimi, hunda e mbyllur, kolla, teshtitja, dhembja e fytit, temperatura e ngritur… Qysh te simptomat e para mendojmë ... Read More

Mos bëni panik: Kështu mund ta nxirrni halën e peshkut e cila ju ka ngecur në fyt!

19/02/2019

Shumica e njerëzve e duan peshkun, mirëpo e hanë jo me qejf, madje më së shpeshti për shkak të halave irrituese për të cilat ndonjëherë ... Read More

Mërdhirjet, veprimet që duhen ndërmarrë

07/01/2019

Mërdhirje janë lëndime lokale që shfaqen prej veprimit të temperaturave të ulëta. Më së shpeshti lajmërohen në shputa, gishtërinj të dorës, lapër të veshit dhe ... Read More