Tag: shpërndajnë

Twiter mbyll mijëra llogari të rreme lajmesh

20/09/2019

Kompania amerikane e rrjetit social, Twitter, ka mbyllur mijëra llogari që shpërndajnë lajme të rreme. Sipas agjencisë së lajmeve AFP, këto llogari të mbyllura operonin ... Read More

Ultrazëri në vende publike nxitë sëmundje dhe dhimbje

16/04/2019

Shkencëtarët thonë se sistemet e lajmërimit, zmadhuesit i zërit dhe dyert automatike, mund të shpërndajnë efekte të sëmundjes në ultrazë. Madje edhe pajisjet elektronike që ... Read More

Hasani: Ligji për media do të ndalojë lajmet e rreme

18/03/2019

Sot në kohën e zhvillimit të teknologjisë informative, çdo ditë e më shumë po lindin portale që po shpërndajnë lajme të rreme e të pa ... Read More