Tag: Shkup

Zëvendës-ambasadorja amerikane: Qytetarët të ushtrojnë të drejtën e votës

21/04/2019

Alsat 2019-04-21T14:29:32+02:00 Zëvendës-ambasadorja amerikane në Shkup, Mihaela Shvicer-Blum uroi proces transparent të zgjedhjeve presidenciale dhe të drejtë vote pa pengesa. Shvicer-Blum bëri thirrje që procesi ... Read More

Arrestohet një person, ka fotografuar fletëvotimin

21/04/2019

S A 2019-04-21T12:29:45+02:00 Një person është arrestuar në Shkup gjatë procesit të votimit të zgjedhjeve presidenciale, pasiqë i njëjti ka fotografuar fletëvotimin, kanë konfirmuar nga ... Read More

“Bëhu pjesë e ardhmërisë së pastër!”, aksion për pastrimin e deponive të egra

19/04/2019

Alsat 2019-04-19T15:06:29+02:00 Javën e ardhshme N.P. “Higjiena Komunale” – Shkup do të fillojë aksion masiv për pastrimin e deponive të egra. Aksioni do të zhvillohet ... Read More

Seanca të reja për “Dhunën në komunën Qendër”, “Target-Fortesa” dhe “TNT”

19/04/2019

Alsat 2019-04-19T08:27:36+02:00 Në Gjykatën Penale në Shkup sot duhet të mbahen seanca të reja për rastet “Dhuna në komunën Qendër”, “Target-Fortesa” dhe “TNT” të Prokurorisë ... Read More

Seanca të reja për rastet “Monstra”, “Trajektorja” dhe “Tarifa”

18/04/2019

Alsat 2019-04-18T10:21:05+02:00 Në Gjykatën penale sot në Shkup duhet të mbahen seanca të reja për rastet “Monstra”, “Trajektorja” dhe “Tarifa”. Rastin “Monstra”, i cili i ... Read More

Pendarovski: Do të ndërtojmë një shoqëri për të gjithë

15/04/2019

Alsat 2019-04-15T14:59:46+02:00 Në tubimin qendror të mbajtur në Shkup, kandidati për president i mbështetur nga partitë në pushtet Stevo Pendarovski tha se po ndërtohet një ... Read More

“Titanik” dhe “Fortesa” të PPS-së sot në Gjykatën Penale

15/04/2019

S A 2019-04-15T09:26:25+02:00 Në Gjykatën Penale në Shkup sot duhet të mbahen seanca për “Titanik” dhe “Fortesa” të Prokurorisë Publike Speciale. Lënda “Titanik” ndodhet në ... Read More

Konferencë për zbulimin e hershëm të kancerit

13/04/2019

S A 2019-04-13T15:08:39+02:00 Për dy ditë rresht, në spitalin Acibadem Sistina në Shkup do të debatohet mbi rëndësinë e zbulimit të hershëm të kancerit. Me ... Read More

Drejtime të reja në shkollën e mesme profesionale “Marija Kiri” 

12/04/2019

Alsat 2019-04-12T15:42:03+02:00 Shkolla e mesme profesionale “Marija Kiri Skllodovska” në Shkup, për vitin e ri shkollor 2019-20 ka paraparë të hapë dhe katër drejtime të ... Read More

Seanca gjyqësore për rastet “Trajektorja”, “Treqind” të PSP-së dhe për vrasjen e Sazdovskit

12/04/2019

Alsat 2019-04-12T10:37:26+02:00 Në Gjykatën Penale në Shkup sot duhet të mbahen seanca të reja gjyqësore për rastet “Trajektorja”, “Treqind” të PSP-së dhe për vrasjen e ... Read More

Publikohet Manuali për Zgjedhjet presidenciale 2019

11/04/2019

Alsat 2019-04-11T11:40:44+02:00 Instituti për Demokraci “Societas Civilis” – Shkup (IDSCSH) dhe Fondacioni Konrad Adenauer nga Shkupi, publikuan “Manualin për zgjedhjet presidenciale në Republikën e Maqedonisë ... Read More

Zaev: Të dielën ngas motor, kurse të enjten luaj futboll me ministrat

06/04/2019

Alsat 2019-04-06T20:54:46+02:00 Terminet e futbollit me ministrat në Shkup mundë ti humbas, por vozitjen me motor ditën e diel, nuk e harron. Kryeministri Zoran Zaev ... Read More