Tag: Serbët

Musk shkruan për origjininën e Nikola Teslas, i fut në sherr serbët dhe kroatët

08/07/2021

Elon Musk shkruan për origjininën e Nikola Teslas, i fut në sherr serbët dhe kroatët. Pronari i kompanisë “Tesla”, Elon Musk, duke komentuar në Twitter ... Read More

Haradinaj: Flamuri i Kosovës nuk është vetëm i shqiptarëve por edhe i serbëve, duhet të respektohet

08/05/2019

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka thënë se serbët që jetojnë në Kosovë shtet të tyre e kanë Kosovën. Ai në tryezën e organizuar nga ... Read More

Kosnett: Serbët të qëndrojnë në Kosovë dhe të kontribuojnë në të ardhmen e saj

01/05/2019

Ambasadori amerikan, Philip Kosnett, ka theksuar se serbët duhet të vazhdojnë të qëndrojnë në Kosovë dhe bashkë më komunitetet e tjera të punojnë në paqe. ... Read More

Serbët e Kosovës i frikësohen idesë për korrigjimin e kufijve

12/02/2019

Ideja për korrigjimin e kufijve i ka frikësuar serbët që jetojnë në Kosovë, andaj është bërë thirrje që të hiqet dorë nga kjo ide, si ... Read More