Tag: Samantha

Samantha Fox shet bikinit dhe reçipetat e përdorura

16/04/2019

Samantha Fox po shet reçipetat dhe bikinit e saj dhe çmimi ka shkuar deri në 300 euro. Samantha Fox është emri i cili ishte shumë ... Read More

Theu të dyja këmbët, Cerio publikon foto nga spitali

09/04/2019

Samantha Cerio e cila dje theu të dyja këmbët gjatë një gare tashme ndihet më mirë. Ajo iu nënshtrua një operacioni në spital të hënën ... Read More