Tag: rregulla

Çdo zonjë moderne duhet ti dijë këto kode të mirësjelljes

06/08/2020

Në të kaluarën, ekzistonin rregulla të rrepta që njerëzit duhej të ndiqnin. Në shoqërinë moderne, këto linja janë mjegulluar, dhe rregullat e sjelljes kanë ndryshuar. ... Read More

Facebook sanksionon sponsorizimin politik për Maqedoninë e Veriut dhe Serbinë: Ku qëndron Kosova?

05/08/2020

Kjo kompani këto rregulla i aplikon në shumë vende të botës, ndërsa sot njoftoi se edhe 30 të tjerë i janë shtuar kësaj liste, përfshirë ... Read More

11 gjërat që bëjnë rregullisht çiftet e lumtura përpara gjumit

17/05/2019

11 rregulla për më shumë lumturi në çift. Është shumë e rëndësishme që të kaloni pak kohë me partnerin tuaj para se të shkoni për ... Read More

Përse pasaportat duken pak a shumë të njëjtë

07/01/2019

Çfarëdo pasaporte të keni, do të jetë e kaltër, e kuq apo e zezë. Edhe pse ekzistojnë disa “rregulla universale”, të cilat kanë të bëjnë ... Read More