Tag: Rininë

Dielli është duke përjetuar një krizë, thonë shkencëtarët

20/05/2020

Sikurse në burrë i moshuar që kërkon rininë, ashtu edhe dielli mund të jetë duke përjetuar një krizë në mes të jetës, thonë shkencëtarët. Ky ... Read More

Universiteti “Haxhi Zeka” mbështet Programin Nacional për Rininë

12/02/2019

Me qëllim të realizimit të Programit Nacional për Rininë edhe për studentët e Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë, koordinatori nacional për kulturë rini dhe sport ... Read More