Tag: Rashani

Ky është klubi i ri i Elbasan Rashanit

24/01/2021

Elbasan Rashani bëhet me ekip të ri. Futbollisti i Kosovës, Elbasan Rashani ka vendosur të largohet nga Norvegjia dhe destinacioni i tij i ardhshëm do ... Read More