Tag: qimet

Hiqni qimet përgjithmonë me këtë recetë

03/06/2020

Më në fund mund t’i hiqni qimet e padëshiruara dhe monotone nga këmbët, duart, kofshët dhe pjesët tjera të trupit. Dhe kjo në mënyrë plotësisht ... Read More

Duke përdorur këtë recetë, ju mund ti hiqni qimet përgjithmonë

02/06/2020

Më në fund mund t’i hiqni qimet e padëshiruara dhe monotone nga këmbët, duart, kofshët dhe pjesët tjera të trupit. Dhe kjo në mënyrë plotësisht ... Read More

Cila është mënyra më e mirë për t’i hequr qimet në fytyrë?

12/10/2019

I shkul qimet? Sipas disa sondazheve, afërsisht 75 për qind të grave shohin një rritje të pazakontë të qimeve ndërsa koha kalon, veçanërisht pas menopauzës.Qimet ... Read More

Gjenetika apo diçka tjetër? Përse disa meshkuj nuk kanë mjekër të dendur, të vrazhdë dhe më mashkullore?

14/02/2019

Disave qimet u janë më të trasha, ndërkaq mjekra më e dendur dhe më e vrazhdë. Të tjerëve qimet më të holla, më të buta ... Read More