Tag: qëndrueshmërisë”

Fairphone 3, telefoni i ndërtuar me materiale të recikluara, së shpejti në shitje

27/08/2019

 Pajisja e parë telefonike e Fairphone u ndërtua rreth idesë së qëndrueshmërisë dhe përgjegjësisë sociale, dhe telefoni i tyre  i fundit nuk është ndryshe. Fairphone ... Read More

Raporti për burgjet: Të burgosurit në Kosovë ende keqtrajtohen

14/05/2019

Mungesa e qëndrueshmërisë menaxheriale në ShKK, jo-funksionalizimi i të gjitha hapësirave dhe kapaciteteve ekzistuese në ShKK, mbipopullimi i qendrave të paraburgimit, mungesa e kategorizimit të ... Read More

Versioni i parë i shfletuesit Microsoft Edge bazuar në Chrome i disponueshëm

09/04/2019

Microsoft është fokusuar në themelet e shfletimit, qëndrueshmërisë dhe mbështetjes për shtojcat me këtë version të parë të Edge bazuar në kodin e shfletuesit Chrome. ... Read More