Tag: prishë

Vaksina për Covid-19, a do ta prishë agjërimin e Ramazanit?

07/04/2021

A do ta prishë agjërimin e Ramazanit, vaksina për Covid-19? Ekziston një konsensus shkencor në të gjithë botën se vaksinimi gjatë agjërimit nuk e komprometon ... Read More

Horoskopi ditor, e diel 5 korrik 2020

05/07/2020

Dashi Xhelozia dhe posesivitet ka rrezik t’iu prishe pune gjate kësaj dite ne jetën tuaj sentime.ntale. Here pas here do ketë edhe debate te forta ... Read More

Faktet që duhet t’i dini për barnat kundër dhimbjeve

14/01/2019

Dhimbja kronike mund të prishë jetën. Ajo ndikon si në gjendjen fizike ashtu edhe në atë psikologjike Gjithashtu mund të ndikojë në marrëdhëniet me kolegët, ... Read More