Tag: prindër Sara

Po bëhet sërish nënë, Sara s’i fsheh emocionet dhe tregon nga afër barkun

03/06/2019

14:26 | 3 Qershor 2019 14:26 | 3 Qershor 2019 Sara dhe Ledioni do të bëhen sërish prindër. Sara Hoxha dhe Ledion Liço janë prindër ... Read More