Tag: prezantuara

Buka e zezë mund të parandalojë kancerin e mëlçisë

05/04/2019

Sipas disa hulumtimeve të prezantuara të martën në takimin e ‘American Association for Cancer Research’, përdorimi i drithërave dhe produkteve që përmbajnë drithëra ndihmon në ... Read More

Familja Hyseni konteston raportin e QKUK-së dhe kërkon sqarime për vdekjen e ish-luftëtarit të UÇK-së, Avni Hyseni

19/01/2019

Familja e të ndjerit Avni Hyseni i ka quajtur të pavërteta dëshmitë e prezantuara përmes një kumtese nga Kolegjiumi i Klinikës së Anesteziologjisë dhe Mjekimit ... Read More