Tag: preferojnë

Çfarë të shtroni e çfarë të shmangni në tryezën e Vitit të Ri

28/12/2019

Natën e Vitit të Ri të gjitha amvisat preferojnë që tavolina të jetë e mbushur plot. Madje shpeshherë ushqimet që gatuhen, nuk konsumohen dot as ... Read More

Ja si ndikon dimri në shëndetin tonë

25/12/2019

Kur flasim për stinën e dimrit, ka persona që e pëlqejnë të ftohtit por ka edhe të tjerë që nuk e preferojnë aspak. Përtej preferencave ... Read More

Hani dy banane në ditë, do të befasoheni pas një muaji

09/09/2019

Shkencëtarët dhe nutricistët nuk e kanë të qartë pse shumica e njerëzve preferojnë ushqim të tillë, kur dihet se ka ushqime të cilat na dhurojnë ... Read More

Mendoni dy herë para se t’i shtoni ushqimit erëza pikante

24/07/2019

Shumica prej njerëzve preferojnë ushqimet pikante, është fakt që shijojnë më mirë. Por, ushqimi pikant i tepruar sipas studiuesve, mund të shkaktojë humbje të kujtesës. ... Read More

7 cilësitë e mira që burrat kërkojnë tek gratë

20/07/2019

Shumica e tyre nuk kërkojnë një model super si të dashur, por preferojnë të kenë një grua të ndershme, me këmbë në tokë, të pajtueshme ... Read More

Ngrit pesha, bën pompa e vrapon çdo ditë – 72-vjeçarja që i habit edhe të rinjtë (Video)

01/02/2019

Derisa shumica e të rinjve në vend të ushtrimeve fizike preferojnë video-lojërat dhe telefonat e mençur t’i mbajnë në duar, kështu nuk ndodh me një ... Read More