Tag: popullarizuara

Lojrat më të popullarizuara për iPhone në vitin 2019

07/12/2019

Pavarësisht që u shfaq goxha vonë, loja Mario Kart Tour është më e popullarizuara për iPhone në vitin 2019. Kompania Apple i ka publikuar listat ... Read More

Sa kohë vërtet i nevojitet trupit që të hyjë në ketozë – gjendje në të cilën trupi fillon të shkrijë dhjamin

30/04/2019

Njëra ndër dietat më të popullarizuara këto ditë është keto-dieta e njohur për marrjen e vogël të karbohidrateve, por që i ndihmon trupit që karburantin ... Read More

Në fillet e lidhjes, Mauro Icardi kishte kontaktuar edhe me femra tjera pos Wanda Naras

20/03/2019

Mauro Icardi dhe Wanda Nara janë një prej çifteve më të popullarizuara në botën e futbollit, ndërsa së fundmi ka dalë në dritë një ngjarje ... Read More