Tag: planeti

Një asteroid i klasifikuar si “i rrezikshëm” nga NASA, mund të godasë tokën më 6 maj 2022

08/01/2021

Në çerekun e parë të vitit 2022, planeti tokë mund të përplaset me një asteroid të aftë të prodhojë një shpërthim 15 herë më të ... Read More

Këto janë të metat e shenjës së virgjëreshës

20/08/2020

Të udhëhequr nga Mërkuri, planeti që e ka marr emrin nga perëndia romak i komunikimit, Virgjëresha është një shenjë inteligjente, e aftë dhe me artikulim ... Read More

Kjo shenjë horoskopi ka fuqinë të parashikojë të ardhmen

15/06/2020

Planeti i tij dominues është Neptuni dhe është i lidhur edhe me ëndrrat dhe vizionet. Këta njerëz kanë besim dhe shpresë të madhe, duke ndier ... Read More

Pse Hëna ka dy fytyra?

21/05/2019

Një përplasje e lashtë midis Hënës dhe një planeti xhuxh ka lënë gjysmën e anës së jashtme të sipërfaqes së saj me shumë kratere, thonë ... Read More

Dhjetë vende në Tokë të cilat vetëm ata që i kanë parë, besojnë se vërtet ekzistojnë! (Foto)

11/01/2019

Planeti ynë ka pasur miliona vjet për të krijuar kryeveprat e tij, dhe duket se ia ka arritur shumë mirë. Gjithashtu mund të thuhet se ... Read More