Tag: pirjen

Lënia e duhanit ju shton rreth 10 vite jetë

15/03/2021

Kur e lini pirjen e duhanit, përfitimet shëndetësore janë të sigurta, në planin afatshkurtër dhe afatgjatë. Këtu janë disa efekte pas disa kohe, sipas perceptimit ... Read More

A është e dëmshme pirja e ujit të ftohtë?

12/07/2020

Për një shëndet sa më të mirë, ekspertët rekomandojnë pirjen e 2 deri 3 litrave ujë në ditë. Mirëpo a duhet ta pijmë të ftohtë ... Read More

Ky vend do të ndalojë pirjen e duhanit në zona të veçanta

03/10/2019

Bourke Street Mall ka vendosur të ndalojë pirjen e duhanit të premten por këshilltari i Melbourne, Beverley Pinder dëshiron që ligjet të prekin të gjithë ... Read More