Tag: pilule

Së shpejti pilula me kamerë për ta identifikuar kancerin

13/03/2021

Një pilulë që brenda ka një kamerë të vogël me të cilën mund të zbulohen tumoret pritet të sjellë revolucion për diagnostikimin dhe trajtimin e ... Read More

Lajm i mirë për njerëzimin: Zbulohet pilula që ndal infarktin…dhe ka kosto minimale

24/08/2019

Një pilulë në ditë që mban katër ilaçe, mund të reduktojë numrin e atakeve kardiake dhe infarkteve me një të tretën e mundësisëPolypill, mban aspirin ... Read More

Pilula që do t’i kthejë gazrat në aromë çokollate apo trëndafili

27/06/2019

Një kompani franceze pretendon se ka arritur të shpikë një pilulë që mund të kthejë gazrat truporë me aromë të këndshme.Tabletat janë krijuar nga Christian ... Read More

Del në treg pilula që gazrat i kthen në aromë çokollate

26/06/2019

Një kompani franceze pretendon të ketë shpikur një pilulë që mund të bëjë gazrat tuaja me aromë të këndshme.Po, ne të gjithë e njohim dikë ... Read More