Tag: peshonte

Fëmija më i trashë në botë që peshonte 190 kg nuk njihet tani që ka humbur më shumë se gjysmën e peshës

23/02/2021

09:54 | 22 Shkurt 2021 14 vjeçi peshonte rreth 190 kg në moshën 11 vjeç, dhe tani pas një diete strikte peshon vetëm 80 kg. ... Read More

Ndryshimi drastik për vetëm 18 muaj, nëna nuk njeh të bijën

19/12/2019

Një 38 vjeçare tregon se i ka ndryshuar rrënjësisht jeta e saj, që pas rënies nga pesha.Elizabeth Watkins peshonte rreth 170 kilogramë dhe ishte pikërisht ... Read More

Humbi 70 kg duke ndjekur këto hapa, Joe tregon sekretet e tij

05/12/2019

Kur Joe Bernstein ishte vetëm 25-vjeç, ai peshonte 154 kg (339.8 lb). Dietat nuk po funksiononin për të. Më pas ai la disa zakone të ... Read More

Kapet breshka 20 kilogramë në Fier

06/06/2019

Ajo peshonte 20 kilogramë dhe është një lloj i veçantë. Një peshkatar tha se në momentet kur ishin duke peshkuar, kishin kapur breshkën e cila ... Read More