Tag: përshtaten

“Lojtarët e Barcelonës duhet të përshtaten me Lionel Messin”

26/10/2020

Lojtarët e Barcelonës duhet të përshtaten me Messin, kështu kqa thënë Frenie de Jong. Frenkie de Jong ka bërë të ditur se lojtarët e Barcelonës ... Read More

Ana nis ditën e parë të shkollës, Ardit Gjebrea e shoqëron i emocionuar

31/08/2020

Sot ka nisur mësimi në disa shkolla. Nxënësit tashme do të duhet t’i përshtaten kushteve të reja të mësimit për shkak të pandemisë. Edhe vajza ... Read More

Njihuni me rivalin më të madh të Chrome

03/07/2019

Avantazhi më i madh i Brave është fakti se nuk sheh të dhënat e shfletimit dhe mund të përshtaten konfigurimet e privatësisë ndryshe nga Chrome. ... Read More

Samsung prezanton “Instagram mode” në kamerën e Galaxy S10 (Foto)

21/02/2019

Në kohën kur prodhuesit e pajisjeve të teknologjive moderne, po i përshtaten sa më shumë rrjeteve sociale, Samsung ka bërë një hap të rëndësishëm në ... Read More