Tag: përshkrimi

Bekim Zogaj: Pika ime e dobët, rinia shqiptare

23/05/2020

Përshkrimi i karrierës së tij nuk është i vështirë, pasi ka shumë hite, një vokal të mrekullueshëm dhe në plan të realizojë edhe shumë këngë ... Read More

Shumë fëmijë dhe pak çerdhe në Kumanovë

09/09/2018

9 September 2018 / 16:21 Çerdhe pak, fëmijë shumë. Ky do të ishte përshkrimi më i mirë i gjendjes së çerdheve në Kumanovë. Lista e ... Read More