Tag: përditësuar 0Shares Dhuna

Rama: Dhuna në futboll dhe hyrja në stadiume do të dënohet me tre vjet burg

11/03/2019

12 minuta më parë / E përditësuar 0Shares Dhuna në fushën e futbollit ka çuar në një bojkot total të kampionatit shqiptar në të gjitha ... Read More