Tag: Përbërësi

Ja çfarë i ndodh trupit nëse hani vezë të ziera çdo ditë

20/09/2019

Veza është padyshim përbërësi kryesor i një mëngjesi të shëndetshëm. Një nga mënyrat më të zakonshme të konsumimit të vezës është sigurisht përgatitja e saj ... Read More

Çka ndodh në trup nëse hani çdo ditë vezë të ziera?

19/09/2019

Veza është padyshim përbërësi kryesor i një mëngjes të shëndetshëm. Një nga mënyrat më të zakonshme të konsumimit të vezës është sigurisht përgatitja e saj ... Read More

Pija 600-vjeçare që vazhdon të shërbehet për Ramazan

29/05/2019

Përbërësi themelor i pijes freskuese është përzierja e erëzave me ekstrakte të luleve dhe të frutave.Një herbalist në Turqinë qendrore u ofron banorëve lokal një ... Read More