Tag: pensionimit

Këto janë dy vendet ku Ozil dëshiron të luajë para pensionimit

11/01/2021

Ozil tregon dy vendet ku dëshiron të luajë para pensionimit. “Vuajtjet” e Mesut Ozilit te Arsenali siç duket do të marrin fund këtë vit. Tash ... Read More

Pensionimi i parakohshëm i pjesëtarëve të Policisë, përmendet mosha 55 dhe 58 vjeç (Video)

01/05/2019

Çështja e pensionimit të parakohshëm të zyrtarëve policorë të Kosovës është komentuar edhe nga ministri aktual i Punëve të Brendshme, Ekrem Mustafa. Ai tha se ... Read More

Federer mund të pensionohet pas Wimblendonit

11/01/2019

Roger Federer foli rreth pensionimit të mundshëm dhe kur mund të ndodhte. Zvicerani, i cili është 37 vjeçar, aktualisht është lojtari i tretë në renditjen ... Read More