Tag: patente

Ja se si do të duken ‘iPhone’-t e së ardhmes

05/11/2019

Një patentë e ri-paraqitur nga Apple për iPhone-t mund të nënkuptojë që kompania ende planifikon të progresojë teknologjinë në hartimet e ardhshme. Në 2013 Apple ... Read More

Galaxy S11 mund të ketë një ‘armë sekrete’ për të mundur iPhone 12

01/10/2019

Let’sGoDigital zbuloi një patentë që Samsung paraqiti kohët e fundit për një telefon me një spektrometër të instaluar – një sensor magjik që mat masat e ... Read More

Patenta e Samsung zbulon Galaxy S11, potencial me ekran të zgjerueshëm

16/07/2019

Samsung Electronics paraqiti një patentë të re në fund të vitit 2018 për një “telefon Galaxy me ekran të zgjerueshëm” në KIPO (Zyra e Pronës ... Read More

Pajisen me patentë shoferi të Kosovës me dokumente të falsifikuara

16/05/2019

Policia në Kamenicë ka arrestuar dy të dyshuar meshkuj pasi që të njëjtit janë pajisur me patentë shoferi të Republikës së Kosovës duke përdorur patentë ... Read More

Kosova dhe Maqedonia me marrëveshje për njohjen reciproke të patentë shoferëve

28/01/2019

Sot është nënshkruar marrëveshja për njohjen reciproke të patentë shoferëve ndërmjet Kosovës dhe Maqedonisë. Ministri i Punëve të Brendshme i Kosovës, Ekrem Mustafa u shpreh ... Read More

Kosova dhe Maqedonia me marrëveshje për njohjen e patentë shoferëve

28/01/2019

Sot do të nënshkruhet marrëveshja për njohjen reciproke të patentë shoferëve ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Republikës së Maqedonisë. Në këtë ceremoni do të nënshkruhet ... Read More