Tag: pasurit

E kanë pranuar dhe shkencëtarët: Motra e madhe është ilaçi i jetës, i ka bekuar Zoti ata që e kanë!

22/10/2020

Rëndësia e të pasurit një motër: Gri.ndjet dhe mosmar rëveshjet kanë qenë dhe vazhdojnë të jenë të shumta, por duhet pranuar se të pasurit një ... Read More

5 ushqimet më të mira kundër plakjes

03/07/2020

Të pasurit e një lëkure të bukur e të pastër fillon që me mënyrën se si ushqehemi, por këto ushqime kundra plakjes mund t’ju ndihmojnë ... Read More

9-vjeçarja dhuron 3 euro për Notre Dame

27/04/2019

Jo vetëm të pasurit dhe të fuqishmit po dhurojnë para për rindërtimin e Notre Dame, pasi zjarri shkatërroi katedralen e Parisit më parë këtë muaj. ... Read More

Aktorja e njohur kritikon të pasurit që dhuruan për Notre Dame

20/04/2019

Pamela Anderson 'godet' të pasurit për donacionet në Notre Dame. Ndërsa shumica ishin të lumtur që donatorët e pasur dhanë 1 miliard ollarë për të ... Read More