Tag: pajtohen

Tuna i jep fund martesës me Patrisin dhe ‘arratiset’ në Miami

26/12/2020

‘Pajtohen’ dy vëllezërit Berisha, Roberti ironi me ish-kunatënTuna dhe Patrisi kanë qenë ndër vite një ndër çiftet më të përfolura në showbiz-in tonë. Dyshja që ... Read More

Kjo është arsyeja pse motra e madhe është më inteligjente

10/07/2020

Ndoshta motra më e madhe e Mozartit ose motra e Karl Marx nuk do të pajtohen, por sipas asaj që zbulojnë studime autoritative, duket se ... Read More

Historia se përse rrobat e femrave asnjëherë s’kanë pasur xhepa

11/12/2019

Nëse është një gjë për të cilën të gjitha femrat mund të pajtohen, atëherë ajo gjë është se të gjitha duan të kenë xhepa në ... Read More

Shëndetësia nuk është biznes

29/10/2019

Që të gjithë, profesionist e laik, pajtohen se shëndetësia nuk ka funksionuar as në të kaluarën, e nuk po funksionon as tash, si duhet. Dallimet ... Read More

Ngjyrat shërojnë shumë sëmundje të trupit dhe shpirtit: E kuqja i ndjek mendimet negative, ndërkaq ngjyra vjollcë migrenën!

24/04/2019

Ngjyrat fuqishëm ndikojnë në shpirtin tonë dhe me të pajtohen edhe shumica e shkencëtarëve dhe psikologëve Pos që janë burim i pashtershëm inspirimi dhe kreativiteti ... Read More

Hani Elezit dhe Gazi Baba e Shkupit konkretizojnë bashkëpunimin

20/04/2019

Alsat 2019-04-20T09:26:58+02:00 Komuna e Hanit të Elezit dhe Komuna e Gazi Babës nga Shkupi pajtohen që në kuadër të bashkëpunimit të ndërsjellë të konkurrojnë me ... Read More