Tag: pajisjen

Kanceri i gjirit, shkencëtarja izraelite krijon pajisjen që mund të shpëtojë miliona gra

12/02/2020

Dr. Yehudit Abrams krijoi pajisjen që mund të shpëtojë miliona gra Kanceri i gjirit është kanceri më i zakonshëm i diagnostikuar në femra dhe përfaqëson ... Read More

YouTube Music zëvendëson Play Music, si aplikacioni muzikor i Android 10

28/09/2019

Nëse instaloni Android 10 në pajisjen tuaj dhe po pyesni se ku ka shkuar aplikacioni Play Music, rezulton se Google ka njoftuar se me Android ... Read More

ASUS njofton telefonin e ri, Zenfone 6, me kamerën rrotulluese…

17/05/2019

Sot, ASUS shpalli pajisjen e tyre të fundit, Zenfone 6, dhe paketon disa specifika të çmuara për çmimin e kërkuar. Siç do të prisni nga ... Read More

Samsung konfirmon 5 prillin, si datën e lansimit të Galaxy S10 5G

21/03/2019

Samsung ka konfirmuar datën e lansimit të Galaxy S10 5G sot. Fillimisht duhej ta lansonte pajisjen deri në fund të këtij muaji. Lansimi u vonua ... Read More

Nivel i lartë i lojës digjitale me Pictionary Air (Video)

21/02/2019

Pictionary ka bërë një përditësim në pajisjen e re, duke bërë që loja digjitale të jetë e një niveli edhe më të lartë. Lapsi dhe ... Read More

Pajisje e re mjekësore për Spitalin gjinekologjik të Çairit

03/05/2018

Me pajisjen e re që sot u furnizua spitali gjinekologjik i Çairit do të rritet mbrojtja shëndetësore për nënën dhe fëmijën. Pajisjet mjekësore sipas udhëheqsisë ... Read More

“Mitmarrja”, Nikollov dëshmon kundër Zaevit

26/03/2018

26 March 2018 / 19:31 “Pasi e kisha pajisjen, kur shkova te kryetari i komunës, unë e bëra që ta thotë atë me paratë”, me ... Read More