Tag: padëgjuar

Çfarë ndodh me trupin tuaj nëse pini lëng qepe?

15/07/2020

Lëngu i qepës është një pije jo shumë e dashur dhe e padëgjuar. Por, pasi të lexoni këtë lajm, do të filloni ta përdorni më ... Read More

Lëngu i qepës, zgjidhja ideale për pastrimin e organizmit

16/02/2020

Lëngu i qepës është një pije jo shumë e përhapur dhe me shumë gjasë e padëgjuar. Ky lëng ka një përdorim tërësisht mjekësor falë vlerave ... Read More

Futbollisti ‘rrëmbehet’ në ndeshjen e pensionimit

05/04/2019

Një vaki e padëgjuar më parë vjen nga Italia. Bëhet fjalë për futbollin amator 55 vjeçar, Ignazio Barbagallo, që ka përgatitur një ‘kryevepër’ në ndeshjen ... Read More