Tag: Oscarëve

Nga Meryl Streep te Marlon Brando, 40 aktorët që e kanë fituar së paku një Oscar

15/02/2019

Për shumicën e aktorëve, fitimi i Oscarëve prestigjioz është kulmi i karrierës dhe diçka që përpiqet për tërë jetën. Megjithatë, vetëm një çmim i tillë ... Read More