Tag: orarit

Punoi 259 orë jashtë orarit, vdes infermier nga mbidoza e ilaçeve në tualetin e spitalit

10/09/2021

Infermieri që punoi 259 orë jashtë orarit, vdes nga mbidoza e ilaçeve në tualetin e spitalit. Një infermier që punoi 259 orë jashtë orarit në ... Read More

Puna në vikend i rrit rreziqet e depresionit

28/02/2019

Nëse vazhdimisht jeni duke punuar jashtë orarit dhe më shumë sesa ç’rekomandohet, le t’ju rikujtojmë sa e rëndësishme është të gjeni një zgjidhje për të ... Read More

Ndryshon orari në Serie A për ndeshjet Genoa-Milan dhe Juventus-Chievo

10/01/2019

Serie A ka njoftuar për ndryshimet e orarit për ndeshjet Genoa-Milan dhe Juventus-Chievo që zhvillohen më 20 janar. Milani udhëton te Genoa dhe zyrtarisht ndeshja ... Read More