Tag: opsioni

Transferimi në Milan është opsion i vetëm i yllit nga Serie A

04/08/2021

Milani, opsioni i vetëm për Josip Ilicic Josip Ilicic tha se donte të largohej nga Atalanta, por opsioni i vetëm i mbetur për të është ... Read More

Mendoni dy herë para se të ngacmoni dikë në Instagram!

09/07/2019

Në teori do tu japë shansin përdoruesve të rimendojnë komentet e tyre. Opsioni i dytë do të kufizojë ndjekësit problematikë. Komentet e ndjekësve të kufizuar ... Read More

Tri opsionet e rrezikshme për Kosovën

10/05/2019

Opsioni për ndërrim kufijsh mes Kosovës dhe Serbisë nuk ka vdekur përfundimisht pavarësisht mesazheve të qarta që dolën në Samitin e Berlinit. Këtë ide vazhdon ... Read More

Apple MacBook Pro me mundësinë e largimit të reklamave nga videot e YouTube (Foto)

19/02/2019

Që kur është lansuar MacBook Pro, ka pasur shumë adhurues, por nuk mungonin as kundërshtaret. Megjithatë opsioni që mundëson të hiqen edhe reklamat e paevitueshme ... Read More

Sugjerimet e habitshme nga opsioni i kërkimeve në Facebook (Foto)

14/02/2019

Inti De Ceukelaire më bazë në Belgjikë, ka ngritur shqetësimin për sugjerimet e habitshme, nga opsioni i kërkimit në Facebook. Po që se kërkohet për ... Read More

ZGJEDHJET E PARAKOHSHME, OPSION REAL, A MUND TË KETË NDRYSHIM TË NUMRAVE PAS ZGJEDHJEVE?

04/10/2018

Zgjedhjet e parakohshme parlamentare janë opsioni i vetëm pas dështimimit të mundshëm të votimit të ndryshimeve kushtetuese në kuvend. LSDM, opsionin e zgjedhjeve e shikon ... Read More

“Sopoti”, shumë procedura deri në dëmshpërblim

26/09/2018

26 Shtator 2018 / 14:59 Dëmshpërblimi përmes rrugës gjyqësore mbetet opsioni i fundit për Sopotasit. Ekspertët interpretojnë se ligji nuk obligon ministrinë e Drejtësisë të ... Read More

“Rrepublika Maqedonia e Ilindenit”, opsion i mundshëm për emrin?!

18/05/2018

18 May 2018 / 15:32 Nga Qeveria nuk zbulojnë ende asnjë detaj nga opsioni i pranueshëm për Qeverinë maqedonase dhe atë greke, si zgjidhje e ... Read More