Tag: Office

Office Online tani Microsoft do ta quajë vetëm Office

27/07/2019

Microsoft ofron versione të ndryshme të Office, ndërsa Office 2019, Office 136 dhe Office Online janë më të popullarizuarat, vetëm se versionit Office Online i ... Read More

Microsoft lanson aplikacionin e ri Office për Windows 10

21/02/2019

Microsoft ka lansuar një aplikacion të ri të Office që duhet të shërbejë si pikënisje për këdo që dëshiron të përdorë produktet Office. Office është ... Read More