Tag: njoftime

Google Maps i ka të regjistruara rrejshëm shumë biznese

22/06/2019

Biznese të regjistruara rrejshëm e kanë përfshirë Google Maps, duke vënë njoftime në shumë hapësira, megjithëse nuk ndodhen aty. Janë qindra mijëra biznese të tilla ... Read More

Facebook ndërmerr një vendim për llogaritë e personave që ndërrojnë jetë

16/04/2019

Shpesh ka ndodhur që të merrni njoftime në Facebook, si për shembull për ditëlindje, për personat që tashmë kanë vdekur. Për të parandaluar që gjëra ... Read More

Betimi i deputetëve të rinj, protestuesit njoftime ironike para parlamentit (Foto)

13/03/2019

Disa të rinj, mbështetës të opozitës në Shqipëri, kanë ngjitur disa njoftime ironike në afërsi të Kuvendit. Një prej tyre është edhe një ftesë për ... Read More

Gmail dhe Google Drive po përjetojnë ndërprerje në disa vende të botës

13/03/2019

Gmail është goditur nga një ndërprerje që prek përdoruesit anembanë botës, me njoftime të ndërprerjeve që përmbytin mediat sociale për t’u ankuar për problemet me ... Read More