Tag: ngjyrave Të

Tymosja e mbi 20 cigareve në ditë rrezikon shikimin

23/02/2019

Ai dobëson aftësinë për të diskriminuar mirë kundër kontrasteve dhe ngjyrave Të pish më shumë se 20 cigare në ditë mund të dëmtojë edhe sytë, ... Read More