Tag: nevojshëm

Maldini godet në merkato, me një super mbrojtës

15/12/2020

Një mbrojtës i nevojshëm, Maldini godet në merkato. Maldini e ka të obligueshme blerjen e një qendër mbrojtësi të ri, pasi dëmtimit të Kjaer tashmë ... Read More

Ushqimet që nuk duhet t’i hani në mëngjes

15/09/2019

Mëngjesi konsiderohet si vakti më i rëndësishëm sepse trupi mund të furnizohet me ushqyesit më të nevojshëm për një energji të vazhdueshme gjatë ditës. Gjithçka ... Read More

Ushtrimet fizike e zvogëlojnë shtypjen e gjakut 

05/07/2019

Rreziku i hipertensionit rritet me moshën. Prandaj, është esenciale që t’i merrni hapat e nevojshëm për ta parandaluar dhe për ta kontrolluar shtypjen e lartë ... Read More

Referendumi, instrument demokratik apo politik?

23/05/2019

Miratimi i një Ligji për referendum në Kosovë është i nevojshëm, sepse një ligj i tillë do ta ndihmonte demokracinë dhe do ta kompletonte edhe më tutje ... Read More

Zgjedhjet, dy opsione të mundshme nëse nuk arrihet cenzusi

18/04/2019

Alsat 2019-04-18T13:10:54+02:00 Nëse nuk arrihet cenzusi i nevojshëm për zgjedhje të presidentit në zgjedhjet e ardhshme, ekzistojnë dy mundësi – shefi i shtetit të zgjidhet ... Read More

Çfarë nëse nuk arrihet cenzusi i nevojshëm në zgjedhjet presidenciale?

18/04/2019

Alsat 2019-04-18T12:54:44+02:00 Nëse nuk arrihet cenzusi i nevojshëm për zgjedhje të presidentit në zgjedhjet e ardhshme, ekzistojnë dy mundësi – shefi i shtetit të zgjidhet ... Read More

Sa gota ujë duhet t’i pijmë në ditë bazuar në peshën trupore?

27/03/2019

Uji është një burim thelbësor i jetës i nevojshëm për funksionimin e duhur të të gjithë organizmit. Kurrë mos e nënvlerësoni konsumimin dhe përpiquni të ... Read More

Sa gota ujë duhet të pish në bazë të peshës tënde trupore?

26/03/2019

Uji është një burim thelbësor i jetës i nevojshëm për funksionimin e duhur të të gjithë organizmit. Kurrë mos e nënvlerësoni konsumimin dhe përpiquni të ... Read More

Ripërtërini mushkëritë me ndihmën e këtyre ushqimeve: Artikujt të cilët pastrojnë trupin nga nikotina!

07/03/2019

46 minuta më parë / E përditësuar 0Shares Me futjen e nikotinës në organizëm, trupi humb lëngun e nevojshëm dhe shumë shpejt dehidratohet Për ta ... Read More

Lansohet ueb faqja PINT.al, aty mund ta bleni albumin “United State of Albania” nga MC Kresha dhe Lyrical Son

13/02/2019

Si gjithmonë hip hop labeli, PINT, bën hapa të guximshëm, por shumë të nevojshëm për hip hop skenën. Albumi i shumëpritur, “United State of Albania” ... Read More

Ndryshimet kushtetuese, Zaev: Nuk i kam numrat e sigurt

26/12/2018

26 Dhjetor 2018 / 14:59 Kryeministri Zoran Zaev e vë në pikëpyetje numrin e nevojshëm prej 80 deputetëve për miratimin e ndryshimeve kushtetuese. Sipas të ... Read More

Poposki: Kartoni i gjelbër bashkë me polisën

10/09/2018

10 September 2018 / 14:37 Kartoni i gjelbër që është i nevojshëm për udhëtim me automobil jashtë vendit, të bashkohet me polisën për përgjegjësi automobilistike. ... Read More