Tag: ndërrim

Tri opsionet e rrezikshme për Kosovën

10/05/2019

Opsioni për ndërrim kufijsh mes Kosovës dhe Serbisë nuk ka vdekur përfundimisht pavarësisht mesazheve të qarta që dolën në Samitin e Berlinit. Këtë ide vazhdon ... Read More

Urime Viti i Ri 2019!

01/01/2019

Kur kemi hyrë në sekondat e parë të vitit 2019, në këtë ndërrim motesh, njerëzit në mbarë botën shkëmbejnë urimet më të mira. Ekipi i ... Read More