Tag: muzikantët

Roberti në darkë ‘romantike’ me personazhin që e njihni të gjithë

15/02/2021

Robert Berisha është ndër këngëtaret dhe muzikantët më të njohur në vend. Ai tashmë ka filluar ta ushtroi edhe profesionin e moderatorit, shkruan ORAinfo. Roberti ... Read More

Roberti tregon se ku ka vendosur ta kaloi këtë vikend

08/01/2021

Robert Berisha është ndër këngëtaret dhe muzikantët më të njohur në vend. Ai tashmë ka filluar ta ushtroi edhe profesionin e moderatorit, shkruan ORAinfo. Roberti ... Read More

Renee e do shumë axhin Patris, shikoni ҫfarë bëjnë ata së bashku

12/12/2020

Robert Berisha është ndër këngëtaret dhe muzikantët më të njohur në vend. Ai tashmë ka filluar ta ushtroi edhe profesionin e moderatorit, shkruan ORAinfo. Roberti ... Read More

Elton Deda zbulon problemet ekonomike pas Covidit: Jam duke tretur dhjamin tim

27/11/2020

Pandemia e Covid-19, dhe karantina prej gati 8 muajsh, ndikoi negativisht edhe tek muzikantët e “Live-it” të cilët nuk u lejuan të këndonin. Një ndër ... Read More

Kolegia e tij ka ditëlindjen, Roberti i bën urimin më të veҫantë

19/11/2020

Robert Berisha është ndër këngëtaret dhe muzikantët më të njohur në vend. Ai tashmë ka filluar ta ushtroi edhe profesionin e moderatorit, shkruan ORAinfo. Roberti ... Read More

Roberti po e kalon ditën me vajzën e zemrës, publikon pamje nga pishina

10/11/2020

Robert Berisha është ndër këngëtaret dhe muzikantët më të njohur në vend. Ai tashmë ka filluar ta ushtroi edhe profesionin e moderatorit, shkruan ORAinfo. Roberti ... Read More