Tag: mushkërive

Kjo simptomë tregon që në trupin tuaj zhvillohet kanceri i mushkërive

13/07/2020

Simptomat e kancerit të mushkërive përfshijnë frymëmarrjen e rënduar, dhembjen e kokës dhe dhembjet e pandalshme në gjo.ks. Hulumtimi i ri ka treguar që edhe ... Read More

Kanceri në mushkëri: Humbja e peshës asnjëherë s’bën të injorohet

05/01/2020

Simptomat e kancerit të mushkërive mund të jenë të vështira për t’u vërejtur në fazat e hershme. Por shenjat e njohura të këtij kanceri përfshijnë ... Read More

Nëse e shihni këtë shenjë në gisht, ju kërcënon sëmundja e rëndë e mushkërive

31/10/2019

Simptomat e kancerit të mushkërive, fatkeqësisht, më së shpeshti nuk shfaqen derisa sëmundja të mos përparojë, ndërkaq pakkush e di që kjo shenjë në gisht ... Read More

13 vjeçari vdes nga cigaret elektronike, duke u bërë rasti i 1500 me sëmundjen EVALI

19/10/2019

Rreth 1500 Amerikanë kanë zhvilluar një sëmundje të mushkërive kërcënuese për jetën dhe që tani po quhet “EVALI.”Nga rreth 1500 të prekur nga sëmundja, 33 ... Read More

Ilaçi tradicional i gjysheve tona: Ja shërimi për azmën, bronkitin, kollën dhe sëmundjet e mushkërive

24/09/2019

Shumë njerëz janë diagnostikuar me sëmundje të ndryshme të mushkërive ose çrregullime si azma, bronkiti, dhe lloje të ndryshme të kollësInfeksionet, alergjitë dhe pirja e ... Read More

Universiteti i Hawait i bëjnë analizë salsiçeve, rezultatet dalin të tmerrshme

27/06/2019

Njihen më shumë se 200 lloje kanceresh, ku më të zakonshëm janë ai i lëkurës, mushkërive dhe gjirit.Ushqimi është thelbësor në parandalimin e kancerit. Por, ... Read More

Rritet numri i të prekurve me kancer në mushkëri si pasojë e duhanpirjes

02/06/2019

Duhani konsiderohet si një prej shkaktarëve kryesorë të kancerit të mushkërive, por edhe sëmundjeve tjera, u tha të premten në Ditën Botërore Kundër Duhanit, e ... Read More

Kurrë mos i anashkaloni, 3 simptoma të kancerit që marrin jetë

29/05/2019

Kanceri i mushkërive është një nga llojet më serioze të kancerit që duhet diagnostikuar, pasi zakonisht është e vështirë të vërehet derisa të përhapet në ... Read More

Soja ndihmon në shërimin e kancerit të mushkërive

17/05/2019

Soja ka gjasa që të jetë efikase kundër kancerit të mushkërive, kanë zbuluar rezultatet e studimit të bërë në Kinë në 74.940 femra të cilat jetojnë ... Read More