Tag: Muret

Kështu mund ta hiqni mykun nga muret e shtëpisë!

12/01/2021

Sapo fillon lagështia, shfaqen edhe njollat e mykut në muret e shtëpive, kryesisht pranë parvazeve të dritareve. Myku nëpër mure është një problem që vërehet ... Read More

Mykun nga muri i dritareve mund ta largoni kështu

09/01/2021

Sapo fillon lagështia, shfaqen edhe njollat e mykut në muret e shtëpive, kryesisht pranë parvazeve të dritareve. Myku nëpër mure është një problem që vërehet ... Read More

Sebastian Vettel pëson aksident në testet e Spanjës

27/02/2019

Sebastian Vettel ka goditur muret mbrojtëse gjatë ditës së sotme në kuadër të javës së dytë të testimit para fillimit të kampionatit të ri në ... Read More

Super ushqimet që jua pastrojnë arteret dhe ju mbrojnë nga sulmi në zemër

21/01/2019

Akumulimi i tepërt i substancave të ndryshme në muret arteriale i ngushton ato dhe me kohën shpie në një sëmundje që njihet si arterioskleroza. Sipas ... Read More