Tag: Mumajesit

Fero vë në lojë Robert Berishën: Merr 455 euro për 4 koncerte, kur të vi… (Foto)

12/08/2020

Pas deklaratës së këngëtarit Robert Berisha, i cili i vënë përballë zgjedhjeve mes Flori Mumajesit dhe Feros, iu drejtua Eneda Tarifës duke i thënë: “Këtë ... Read More

Estrada pritet që ti reagojë Florit: Nuk do të këndojmë në vendet ku këndon ti

23/03/2019

Debati në mes të Sabri Fejzullahut dhe Flori Mumajesit, i cili nisi nga emisioni më i ri në T7, #Gjesi, pritet të vazhdojë edhe më ... Read More