Tag: mpiksja

Mpiksja e gjakut, një rrezik madhor për të infektuarit: Ç’duhet të dini dhe të bëni!

12/12/2020

Mpiksjet e gjakut  janë një problem i madh, në rastet e rënda me Covid-19. Mpiksja jashtë kontrollit mund të rrezikojë disa pacientë, edhe pasi virusi ... Read More

Ushqimet që parandalojnë trombozën dhe ndihmojnë qarkullimin e gjakut

24/02/2020

Sipas ekspertëve, mpiksja e gjakut në vena e njohur ndryshe si trombozë ka një ndikim negativ në të gjithë organizmin. Mpiksja e gjakut mund të ... Read More

Kurat natyrale për qarkullimin më të mirë të gjakut dhe kundër trombozës

12/02/2020

Sipas ekspertëve, mpiksja e gjakut në vena e njohur ndryshe si trombozë ka një ndikim negativ në të gjithë organizmin. Mpiksja e gjakut mund të ... Read More