Tag: motivojnë

Milan transferon yllin e Barcelonës

19/01/2021

Përsëri ai, Maldini transferon yllin e Barcelonës. Paolo Maldinin duket se po e motivojnë fitoret e Milanit në kampionat dhe për këtë arsye është shumë ... Read More

10 thënie që jua rikujtojnë rëndësinë e guximit, pozitivitetit dhe vendosmërisë

04/02/2019

Shpeshherë thëniet inspiruese na ndihmojnë ta rikujtojmë forcën që e kemi harruar dhe na motivojnë ta vazhdojmë rrugën drejt realizimit të qëllimeve që i kemi. ... Read More