Tag: mikesha

Dikur shoqe sot “armike”/ Çfarë ndodhi mes Taynës dhe Dafinës

26/10/2020

Tayna dhe Dafina dikur mikesha, sot duket se kanë ftohur marrëdhënien e tyre. Pak kohë më parë, dyshja solli një bashkëpunim mes tyre, në këngën ... Read More

“Defektet” e Adrola Dushit – sipas shoqes së saj, Kristina Bakiu

25/03/2019

Dy modelet e famshme shqiptare, njëkohësisht dhe mikesha të ngushta prej disa vitesh, Adrola Dushi dhe Kristina Bakiu, kanë thënë shumëçka për njëra-tjetrën gjatë pjesëmarrjes ... Read More

Shoqja i nxjerr “të palarat” Adrola Dushit

24/03/2019

Dy modelet e famshme shqiptare, njëkohësisht dhe mikesha të ngushta prej disa vitesh, Adrola Dushi dhe Kristina Bakiu nuk lanë gjë pa thënë për njëra-tjetrën ... Read More

Bebe Rexha mbron Demi Lovaton: Mos e sulmoni një person që është rehabilituar nga droga

04/02/2019

Bebe Rexha dhe Demi Lovato duket se janë mikesha shumë të mira dhe këtë e dëshmojnë përmes përkrahjeve që i japin njëra-tjetrës. Demi para disa ... Read More

Bëhen bashkë bashkë, Vesa, Jehona dhe Leonora

28/01/2019

Duket se janë mikesha të mira dhe këtë nuk e kanë ditur fansat dhe publiku. Bëhet fjalë për Leonora Jakupin, Jehona Sopin si dhe Vesa ... Read More