Tag: menstruale

Vajza, do iu duhet ky ‘sekret’: Qepa largon dhimbjet menstruale

24/03/2021

Qepa largon dhimbjet menstruale. Të gjitha vuajmë nga dhimbjet menstruale, dikush më shumë e dikush më pak, e dimë që janë të pashmangshme. Një zgjidhje ... Read More

Mjafton një qepë për t’u qetësuar nga dhimbjet e bezdisshme menstruale

15/03/2021

Të gjitha vuajmë nga dhimbjet menstruale, dikush më shumë e dikush më pak, e dimë që janë të pashmangshme. Një zgjidhje e mirë dhe e ... Read More