Tag: mbash

Ju duhen 30 sekonda për të kontrolluar shëndetin e zemrës

12/12/2019

Është e rëndesishme të mbash zemrën e shëndetshme në mënyrë që të jetosh si duhet dhe ka disa gjëra që mund të sigurojnë se gjithçka është ... Read More

Mbajeni diabetin nën kontroll me anë të këtyre ushqimeve

26/11/2019

Të gjesh kombinimet e duhura ushqimore me qëllimin, që të mbash të ekuilibruar nivelin e sheqerit në gjak nganjëherë është shumë e vështirë. Prandaj çdo ... Read More

Mrekullitë që i ndodhin trupit kur pini ujë me limon dhe shafran

14/05/2019

Ta mbash trupin të hidratuar është e domosdoshme për ta siguruar funksionin optimal të tij. Megjithatë, nëse e pasuroni ujin me limon dhe shafran, atëherë ... Read More

Ja çfarë do të thotë të jesh njeri besnik

31/03/2019

Të jesh besnik do të thotë të mbash dashurinë tënde në duart e tua. Dhe shumë më tepër … Të jesh besnik do të thotë ... Read More